Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Tutorial για 360 ° Πανοραμική Φωτογραφία και Εικονικές Περιηγήσεις

Οι πανοραμικές φωτογραφίες 360 μοιρών και η εικονική περιήγηση είναι ένας καινούριος τρόπος να προβάλουμε τόπους, γεγονότα και τις επιχειρήσεις στο διαδίκτυο. Η έκρηξη αυτού του είδους της  απεικόνισης, προκαλείται κυρίως από τη μείωση του κόστους για τη δημιουργία μιας
εικονικής περιήγησης και της διαθεσιμότητας απλών εργαλείων και λογισμικού για την επεξεργασία φωτογραφιών. Η χρήση του διαδικτύου καθιστά εξαιρετικά εύκολο να δημοσιευτούν 360 ° φωτογραφίες σε ιστοσελίδες και σε κοινωνικά δίκτυα, χωρίς οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την συμβατότητα τους.
Οι εικονικές περιηγήσεις μπορούν να αποτελούνται από ένα και μόνο πανόραμα 360° ή να συνδυάσουν πλήθος πανοραμάτων 360°, κλασικές φωτογραφίες και βίντεο. Μπορούν επίσης να περιέχουν κατόψεις και χάρτες που προσδιορίζουν τα σημεία των φωτογραφήσεων και διευκολύνουν τον προσανατολισμό, κείμενα, εξωτερικούς συνδέσμους στο διαδίκτυο, μουσική ή και ομιλία. Μπορούν να αναπαραχθούν από μόνες τους χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να επέμβει, αλλά και αν το επιθυμεί είναι εύκολες στη χρήση.

10 βήματα για τη δημιουργία μιας εικονικής περιήγησης 360 ° 

Ο παρακάτω οδηγός είναι χρήσιμος τόσο για αρχάριους και όσο και για έμπειρους στη δημιουργία εικονικών περιηγήσεων και στη λήψη πανοραμικών φωτογραφιών. Θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος, αν ψάχνετε τρόπους για να βγάλετε λεφτά μέσα απο εικονικές περιηγήσεις 360 °, αν θέλετε να εμπλουτίσετε τις σελίδες σας με μια ενδιαφέρουσα εικονική περιήγηση, ή ακόμη αν θέλετε να καταγράψετε τις επόμενες διακοπές σας.

Με τη βοήθεια των επόμενων άρθρων, μπορείτε να ξεκινήσετε μόνοι σας τη δημιουργία εικονικών περιηγήσεων ανεξάρτητα απο τις δεξιότητες ή τον εξοπλισμό που διαθέτετε. Στην πορεία θα καταλάβετε πόσο διασκεδαστικό είναι και θα ανταμειφθείτε γι'αυτό.


4. Πως να δημιουργώ εικονικές περιηγήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.
5. Πως να δημιουργώ εικονικές περιηγήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. (Μέρος 2)
6. 








Εικονική περιήγηση - www.panoramics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου